GEWEEST: PROTO Art & Design: Deltion studenten

Studenten Deltion College exposeren in Het Langhuis tijdens PROTO Art & Design Expo

Van 24 juni t/m 10 juli 2022 vindt de vijfde editie plaats van PROTO Art & Design expo in de binnenstad van Zwolle en de Spoorzone bij het NS-station. Tijdens deze meerdaagse Art & Design expo laten getalenteerde mbo- en hbo-studenten én creatieve professionals zien wat de toegevoegde waarde is van de Creatieve Industrie voor de regio Zwolle en haar inwoners. Daarnaast vindt op 24 en 25 juni het PROTO Kennisfestival plaats in de Spoorzone Zwolle; een heus eigen kennisfestival met een inspirerend programma over ICT/e-commerce, maakindustrie, creatieve industrie en klimaatadaptatie en smart-sustainable living.

In de binnenstad van Zwolle en in en rond de Spoorzone, vind je in verschillende etalages, glazen containers en op bijzondere locaties werk van eindexamenstudenten en creatief professionals. De exposities geven een inkijkje in de hoofden van de creatieve makers en hoe zij hun wereldbeeld hebben vertaald naar een fysieke uiting of hoe zij met hun ontwerpen en designoplossingen aandragen voor allerhande vraagstukken.

 

In Het Langhuis exposeren negen studenten van de opleiding Interieuradvies van het Deltion College. Als voorbereiding op het hbo kunstonderwijs moesten zij een idee onderzoeken, het vormgeven en het presenteren. Dit heeft prachtige kunstobjecten opgeleverd binnen heel persoonlijke thema’s als leven met ADD, plastische chirurgie, zelfacceptatie en psychologie.

 

De expositie is te bezoeken van dinsdag 28 juni t/m dinsdag 5 juli. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 12 tot 18 uur, zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur.

Kijk voor meer informatie over PROTO Art & Design op www.protozwolle.nl

PROTO Art & Design Expo

Studenten Deltion College exposeren in Het Langhuis tijdens PROTO Art & Design Expo