GEWEEST//LEVEL 7

Groepsexpositie afstudeerders ArtEZ Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

Zeven studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van ArtEZ University of the Arts in Zwolle bieden in de expositie LEVEL 7 een inkijk in hoe zij met hun kunst toewerken naar het afstuderen in januari 2024.
 
Het artistieke proces van de zeven is hier te zien op een moment dat het nog volop in beweging is. De werken staan autonoom in hun kracht, maar representeren ook een tussenfase. Hier wordt gewerkt, door ieder op zijn of haar eigen manier. Wie kan zeggen wat er over nóg een halfjaar aan werken zal staan? In deze expositie bekijk je de resultaten van hun strijd om semester 7 te behalen. LEVEL 7 is te bezoeken van 31 mei tot en met 4 juni in kunstruimte Het Langhuis in Zwolle.

Binnen de expositie wordt werk getoond dat is ontstaan vanuit de diverse fascinaties van deze deelnemende kunstenaars:

Leonie Smeets, Lotte de Vries, Félice Blom, Charissa van Zwieten, Sofie Westra, Myrthe Geertsma, Patrick van der Meij en Ina Kodrzycka.
 
Level 7
LEVEL 7 is na HALVERWEGE | AFFECT EN EFFECT (januari 2023) de vierde tentoonstelling die een tussenmoment laat zien van afstuderende studenten Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Instagram: @level7.expo

Openingstijden: Opening 30 mei 20u, 31-05 t/m 04-06 van 12:00 tot 21:00. Donderdag 01-06 van 17:00 tot 21:00

Level 7 - de werken
Level 7 – de werken