OPEN SPACE // ZWOLSE MAKERS 5

Human Matters

Klein Hart collectief is een groep van vier jonge makers. Het collectief exposeert onder de noemer Human Matters films, illustraties en strips. Het werk van Klein Hart zoekt grenzen maar blijft steeds in dialoog met de toeschouwer.

Buitenbeeld

Beeldkeuken (zeven makers) neemt deel aan OPEN SPACE 5 met het thema Buitenbeeld. De leden van Beeldkeuken maken illustraties en strips. Of zijn ze actief als beeldend kunstenaar of als grafisch ontwerper. Beeldkeuken organiseert met regelmaat events en tentoonstellingen en functioneert als interdisciplinair platform voor ondernemers in de creatieve sector in Zwolle.

Bakker en Smink

Sanne Bakker is professioneel harpiste. Haar interesse gaat behalve naar het bespelen van haar instrument uit naar een combinatie van geluid en beeld. Voor OPEN SPACE maakt ze samen met Sebastiaan Smink een kunstwerk waar ze in de week voorafgaand aan hun optreden aan werken. Klein tipje van de sluier: “Het wordt een combinatie van performance art en installatiekunst waar we werken met licht, geïnspireerd op het werk ‘Sonate für Harfe’ van Paul Hindemith”.

 

De deelnemers zijn:

Sanne Bakker & Sebastiaan Smink

Beeldkeuken: Nicky Saliha, Shanna Bakker, Gayle Tjong-Kim-Sang, Sabien Imming & Ninke van Wiggen

Yvette Bolder + Klein Hart collectief

Graag tot ziens in Het Langhuis.

#art #exibition #kunst #zwolle #modernekunst #openspace #project #kunstruimte