GEWEEST: Ilonka Bannink – De Helende Balsem van de Illusie

Kunstruimte Het Langhuis presenteert in samenwerking met Ilonka Bannink de tentoonstelling 'De Helende Balsem van de Illusie'. Een maand lang zal het werk van Ilonka Bannink te bezichtigen zijn in kunstruimte Het Langhuis.

Ilonka Bannink: "Mijn werk is geboren uit een drang om nieuwe werelden te ontdekken. Het vreemde of de vreemde heeft mij altijd geïnteresseerd, ik heb mij door veel verschillende culturen laten beïnvloeden. Organische ritmes worden door mij geplaatst in een compositie en gedragen door de kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Intuïtief reageer ik op het formaat van het doek, iets dat al op het doek staat, of iets wat ik vlak daarvoor heb gezien. Alles kan een aanleiding zijn om iets nieuws te creëren. Op zoek naar heling van het dagelijks leven, ontwikkel ik mijzelf.

Opening tentoonstelling // zondag 15 januari 2017, 16:00 uur

Tentoonstellingsperiode // 15 januari t/m 12 februari 2017