GEWEEST: Expositie ‘The Best of Not Yet Graduates’

Derdejaars studenten ArtEZ laten hun beste werk zien. Zij exposeren van 5 tot 14 juni in Kunstruimte Het Langhuis in Zwolle.

Negentien derdejaars studenten van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten laten binnenkort zien waar ze voor staan. In hun expositie ‘The Best of Not Yet Graduates’ tonen ze de kunstwerken waar zij het afgelopen half jaar aan gewerkt hebben. Dit levert een zeer diverse expositie op, met schilderijen, sculpturen en video-installaties.

Voor de studenten dient kunst maken als middel om de wereld te verkennen. Zo maken ze contact met de ander of het andere, en proberen ze vragen te beantwoorden of de antwoorden te bevragen. Deze zoektocht is niet alleen de kern van hun kunstpraktijk, maar ook een belangrijk onderdeel van lesgeven. Juist door vragen te stellen en een dialoog aan te gaan, leer leerlingen pas echt kijken naar de wereld.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral een kijkje nemen bij deze bijzondere expositie.

Opening:

5 juni van 19:00 tot 22:00

Op uitnodiging

 

Algemene openingstijden:

De expositie is gratis te bezoeken van 5 juni tot 8 juni en 10 juni tot 14 juni.

Ma/di/wo/do/vrij: 8.00-11.00 uur en 16.00-22.00 uur

Speciale avonden op do/vrij/za: 22.00-02.00 uur

Deelnemers: Irene Boerties, Nienke Bronkhorst, Romy Doornkamp, David de Haan, Janneke Harrewijn, Rosan Hegeman, Arnee Hobma, Silke Horst, Floor Mijland, Romy Morsink, Monique Nijhof, Eva Sinaga, Laura Sjaardema, Angela Smit, Camille Smit, Marjolein Verra, Lieke Verrips, Miriam Wassink, Huig Woudwijk.

Curatoren:Nienke Bronkhorst enRosan Hegeman

Grafisch ontwerper: Arnee Hobma en Eva Sinaga

Locatie:

Kunstruimte Het Langhuis

Goudsteeg 8, 8011 PP Zwolle

expositie Not Yet Graduates in het Langhuis

expositie Not Yet Graduates in het Langhuis