VAN VERSE KUNST & DESIGNTALENT TOT ARCHITECTUUR!


Kunstruimte Langhuis bied tijdens PROTO ruimte aan Deltion Studenten Woning Inrichting & Design

Van 28 juni t/m 7 juli vindt voor de tweede keer in de binnenstad van Zwolle op verschillende locaties PROTO plaats. Een tiendaags Art & Design event waarin getalenteerde afstuderende mbo- en hbo-studenten en professionals in de kunst en vormgeving hun werk laten zien. Verspreid over verschillende locaties door Zwolle zijn er tentoonstellingen, modeshows, workshops, lezingen en andere festiviteiten. Bezoek PROTO en maak kennis met het nieuwe talent op het gebied van design, beeldende kunst, architectuur, media, fotografie, theater, illustratie, film, mode en meer.

Tijdens PROTO kunt u in het Langhuis kijken naar werk van Deltionstudenten Woninginrichting & Design. Zij zijn tijdens het keuzedeel ‘Kunst’ aan de slag gegaan met het creëren van beeldend werk. Alle studenten hebben hierbij gebruik gemaakt van uiteenlopende processen en zelfgekozen ontwerpen. Marianne Gantzert, multidisciplinair kunstenaar en lid van de BZK, exposeert met ‘Habitat’, een onderdeel uit de installatie ‘Blind-Zicht’.

Welkom bij Proto | ProtoZwolle

protozwolle.nl

(ook ruimte huren @ het Langhuis zie https://www.langhuis.nl/kunstruimte-huren/)

PROTO-in- kunstruimte- Langhuis-Zwolle

ijdens PROTO kunt u in het Langhuis kijken naar werk van Deltionstudenten Woninginrichting & Design. Zij zijn tijdens het keuzedeel ‘Kunst’ aan de slag gegaan met het creëren van beeldend werk.