LANGHUIS ZOEKT// MAKERS OPEN SPACE

OPEN SPACE - aanmelden = meedoen
OPEN SPACE – aanmelden = meedoen

In september en oktober geeft Het Langhuis letterlijk de sleutels uit handen aan alle Zwolse cultuurmakers die willen experimenteren, tonen, presenteren of uitvoeren. Ieder weekend zal er een nieuwe expositie of andere cultuuruiting plaatsvinden. Iedereen die zich aanmeldt voor 1 juni, krijgt een kans om werk te tonen. Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier in te vullen. Het kan een expositie zijn, een concert of mini festival. De enige voorwaarden zijn dat het een vorm van kunst of cultuur moet zijn en dat het gratis toegankelijk is voor al het publiek. Met OPEN SPACE moedigen wij het experiment aan en kunnen er kruisbestuivingen ontstaan tussen makers onderling en makers en publiek.

Tijdens Open Space deel je Het Langhuis een weekend lang met andere makers. Wij vormen deze groepen op basis van welk werk het beste bij elkaar past. Het is ook mogelijk je als collectief aan te melden als je samen in Het Langhuis wil staan.

Wat is Het Langhuis?

Het Langhuis is een expositie- en werkruimte voor hedendaagse beeldende kunst. De kunstruimte is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het oudste gedeelte van de binnenstad van Zwolle. Hier gaat historie een interessante verbinding aan met jonge, actuele kunst.

Wat bieden wij jou tijdens OPEN SPACE?

  • Toon je werk een weekend lang in het centrum van de stad
  • Aanmelden = meedoen
  • Prachtige monumentale locatie (met zijn limitaties)
  • Begeleiding bij op- en afbouw
  • Algemene promotie
  • Meedoen aan een uniek evenement!

Geef je nu direct op via deze link.  

Mocht je geen Google account hebben gebruik dan dit formulier.

Heb je nog vragen? Mail ons dan op openspace@langhuis.nl

Met dank aan Artpitch038