KLM Urban Trail Series> Langhuis 3e stop

Na succesvolle edities in voorgaande jaren keert op zondag 19 mei het populaire evenement, KLM Urban Trail Series, terug naar Zwolle met een vernieuwd parcours. Enkele bekende Zwolse locaties, maar ook heel wat plekken die menig Zwollenaar amper kennen zullen in het parcours worden opgenomen. Ook Het Langhuis is dit jaar opgenomen als één van de unieke locaties die het parcours bijzonder maakt! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je snel in via: https://www.klmurbantrailzwolle.nl

klm-urban-trail-zwolle-langhuis-2019

KLM Urban trail Zwolle (stop 3- Langhuis) donderdag 09-05-2019- Inschrijven zie link

Het Langhuis staat sinds 2015 op eigen benen. Een groep enthousiaste vrijwilligers heeft jaren lang gezorgd voor een interessant kunstaanbod zonder subsidie van de gemeente. Na een tumultueuze tijd waarin er helaas weinig nieuwe expo’s konden worden gemaakt, wordt er thans achter de schermen door een kleine groep gedreven vrijwilligers gewerkt aan een nieuwe kunstzinnige vorm. 

We staan open voor huurders (voor tijdelijke evenementen) en aanvragen van kunstenaars, gezelschappen, instellingen. Op dit moment kunnen we geen volledige steun te bieden vanwege een ontoereikende organisatie. Dat betekent dat de aanvragers en huurders veel van de organisatie voor eigen rekening moeten nemen. Wel zullen we ondersteuning bieden waar mogelijk. Informeer rustig naar de mogelijkheden.