Transformed Trash

Ben jij creatief en kunstzinning? Vind je het leuk om met gekke materialen en samen met echte kunstenaars te bouwen aan een groot kunstwerk? En heb je wel eens van plastic soep gehoord en baal je ook zo van al het plastic afval in de wereld? Meld je dan aan voor het Transformed Trash Project.

Afval vormt het basismateriaal voor een gezamenlijk kunstwerk of meerdere kunstwerken. Door afval te verzamelen en er mee te werken ga je er anders over nadenken. Zo zal je schrikken van de hoeveelheid afval die je zelf verzamelt, maar ook zien wat je allemaal nog meer met een afvalproduct zou kunnen doen. Ook gaan we samen nadenken en verbeelden hoe we de wereld nou toch plastic vrij kunst krijgen. Het beeld of beelden en de tekeningen die we samen maken worden op zondag 07 januari geëxposeerd. Hier gaan we een feestje van maken. Jij kan in ieder geval je ouder, verzorgers, vrienden en familie uitnodigen om te komen kijken. En wie weet komt de krant ook nog langs.

Bouwen met afval
We gaan, knutselen en bouwen met hout, plastic en ander afval. Dit bouwen doen we met we niet-tangen, scharen, tape, touwen, tie-wraps maar ook met wat zwaardere apparatuur zoals een accu boormachine, zagen, tackers en hamers.